Contact Offerte aanvragen

De ideale oplossing voor automatische draaideuren

In veel gevallen is het efficiënt als medewerkers of bezoekers door een automatische draaideur een ruimte in uw agro- of tuinbouwbedrijf kunnen betreden. De Gatemaster® GMD is de betrouwbare automatische aandrijving van MeerDeur voor enkele en dubbele deuren.

 

Een veilige en betrouwbare deur

Natuurlijk zijn de veiligheidsvoorzieningen van het allerhoogste niveau. Door de integratie van een omkeerautomaat kunnen obstakels tijdig worden gesignaleerd. Ziet de microprocessor dat de deur niet kan sluiten, dan keert de aandrijving om. 
Ook bij spanninguitval kunnen uw klanten probleemloos in- en uitlopen. In dat geval kunt u eenvoudig overschakelen op handmatige bediening. De Gatemaster® GMD functioneert dan als normale deurdranger.

 

Breed toepasbaar

De Gatemaster® GMD kent brede toepassingsmogelijkheden. U kunt de aandrijving monteren op de draaideur zelf (enkel of dubbel) of op het kozijn. Standaard is de Gatemaster® GMD uitgevoerd met drie standen: automatisch, handbediening en nachtsluiting. Wilt u nog meer mogelijkheden? Vraag MeerDeur ernaar. U heeft standaard een jaar garantie. En door een servicecontract af te sluiten, blijft de veiligheid en betrouwbaarheid van uw automatische draaideur ook op langere termijn gewaarborgd. 


Meer informatie aanvragen » Technische specificaties Gatemaster GM9 »


Handmatige draaideur
Detail handmatige draaideur
Detail: dranger handmatige draaideur
Handmatige draaideur
Handmatige draaideur
Picture 1/5  Handmatige draaideur