Contact Offerte aanvragen

Functionele afscheidingen tussen twee afdelingen

Heeft u een bedrijf waarin de temperatuur tussen de ene en de andere ruimte kan verschillen? Dan zijn de hefpanelen van MeerDeur ideaal voor u. In een handomdraai creëert u een opening, snel en zonder kostbare energie te verspillen. Om deze reden zijn hefpanelen veel gebruikte oplossingen in bedrijven met interne transportsystemen. 


Handbediend of automatisch?

Bij MeerDeur kunt u kiezen uit handbediende en automatische uitvoeringen. Bij de handbediening beschikt het paneel over een contragewicht. Met een lichte armbeweging brengt u het hefpaneel in beweging. Nog meer efficiëntie heeft u met de automatische versie van het hefpaneel. Het openen en sluiten wordt geregeld op basis van pulsgevers. Die zijn er in verschillende uitvoeringen, zoals een open/dicht-knop, een afstandsbediening of een fotocel. Die laatste optie maakt de installatie van hefpanelen tot een optimale variant: in combinatie met intern-transportsystemen in bijvoorbeeld de kas kan het openen en sluiten geheel automatisch worden geregeld. Energieverlies wordt bij automatische uitvoeringen tot een minimum beperkt: de panelen kunt u programmeren met een vooraf in te stellen wachttijd.


Elk paneel op maat

Omdat MeerDeur alle hefpanelen op maat maakt, is voor iedere situatie het perfecte systeem leverbaar. Ook in uitvoering laat MeerDeur u de vrije keus. Hierdoor bent u niet alleen verzekerd van maximale functionaliteit, maar ook van de door u gewenste uitstraling van het hefpaneel.


Meer informatie aanvragen » Technische specificaties MeerDeur Hefpaneel »


MeerDeur hefpaneel in een tuinbouwbedrijf
Toepassing van een MeerDeur hefpaneel
Hefpanelen van MeerDeur
MeerDeur hefpanelen
MeerDeur hefpaneel
Toepassing van verschillende MeerDeur hefpanelen
Besturingskasten van MeerDeur hefpanelen
Horizontale toepassing van een MeerDeur hefpaneel
Horizontale toepassing van MeerDeur hefpanelen
Picture 1/9  MeerDeur hefpaneel in een tuinbouwbedrijf