Contact Offerte aanvragen

Gegarandeerd ongehinderde toegang: automatische schuifdeuren

De deur is nooit meer barrière voor uw medewerkers, uw toeleveranciers of uw klanten. Want met de Gatemaster® Excel of de Gatemaster® Heavy Duty heet u hen automatisch van harte welkom. En zeker in het geval van intern transport is een automatische deur een uitkomst.

 

Uitgebreide bedieningsmogelijkheden

U bepaalt zelf de instelling van de aandrijving: tot hoe ver moet de deur openen? En hoe lang? Deze en andere opties kunt u eenvoudig instellen op het gebruiksvriendelijke bedieningspaneel van de automatische deur.

 

Veiligheid voorop

Bij MeerDeur staat zekerheid voorop. Dankzij de automatische omkeerinrichting keert de deur weer terug naar de open positie als deze een obstakel tegenkomt, vervolgens stuurt de microprocessor de deur voorzichtig naar de positie waar deze het obstakel heeft gedetecteerd. De volgende sluitcyclus opereert de Gatemaster® op halve snelheid, om nogmaals te kunnen controleren of de veiligheid is gewaarborgd. MeerDeur levert uw automatische deur desgewenst met nog meer veiligheidsopties.

 

Ook in Heavy Duty uitvoering

De Gatemaster® Excel staat bekend om de hoge mate van bedrijfszekerheid. Met het oog op tuinbouwtoepassingen is de deur er ook in Heavy Duty uitvoering. Deze is speciaal ontwikkeld voor het automatiseren van zwaardere schuifdeuren, zoals koelschuifdeuren en zware brandwerende deuren. De besturing is aangesloten op een 230 V-stopcontact. Ook aansluiting op een brandmeldcontact is mogelijk, zodat de deur bij brandalarm automatisch opent of sluit. Bij spanninguitval blijft de deur – al naar gelang de doorgangsfrequentie – nog enige tijd functioneren. Standaard krijgt u een jaar garantie. En door een servicecontract af te sluiten, blijft de veiligheid en betrouwbaarheid van uw automatische deuren ook op langere termijn gewaarborgd.


Meer informatie aanvragen » Technische specificaties Gatemaster Heavy Duty »


Gatemaster® automatische schuifdeur
Gatemaster® automatische schuifdeur
Detail: onderdeel fotocel automatische schuifdeur
Detail: onderdeel fotocel automatische schuifdeur
Bedieningspaneel Gatemaster® automatische schuifdeur
Gatemaster® automatische schuifdeur
Handmatige schuifdeur
Handmatige schuifdeur
Detail handmatige schuifdeur
Handmatige schuifwand
Stalen brandwerende schuifdeur
Stalen brandwerende schuifdeur
Handmatige schuifwand
Detail handmatige schuifwand
Picture 1/14  Gatemaster® automatische schuifdeur