Contact Offerte aanvragen

Maximale snelheid in openen en sluiten: Speeddoor snelroldeur

Zoekt u maximale functionaliteit? De Speeddoor snelroldeur is de ideale afdichting tussen twee afdelingen die fysiek zoveel mogelijk gescheiden moeten blijven, bijvoorbeeld verschillende ruimtes in uw kwekerij of tuinbouwbedrijf.

 

De Speeddoor snelroldeur

Het systeem van de Speeddoor bestaat uit een deurplaat, voorzien van horizontale stroken van kunststofdoek, versterkt met polyester. Snel openen en sluiten is verzekerd met de elektrische aandrijving. De zijkant van de snelroldeur bestaat uit aluminium profielen, de onderzijde is voorzien van een rubberen stootlijst. Het Speeddoor deursysteem is onderhoudsvriendelijk. En een kleine aanrijding hoeft geen probleem te zijn met het optionele anticrash systeem. Stroomuitval? De optie van handbediening waarborgt de toegankelijkheid onder alle omstandigheden.

 

Wilt u meer informatie over de Speeddoor of direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Neemt u dan vooral contact op met ons via de invulformulieren op onze website. U kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen.


Meer informatie aanvragen » Technische specificaties Speeddoor »


Speeddoor snelroldeur toepassingen in een tuinbouwbedrijf
Speeddoor snelroldeur
Detail Speeddoor snelroldeur
Detail Speeddoor snelroldeur
Drie Speeddoor snelroldeuren
Speeddoor snelroldeuren
Twee Speeddoor snelroldeuren in werking
Een Speeddoor snelroldeur in een kwekerij
Picture 1/8  Speeddoor snelroldeur toepassingen in een tuinbouwbedrijf