Contact Offerte aanvragen

MeerDeur. Meerwaarde in automatische deuren

Achter de deur van MeerDeur schuilt jarenlange ervaring. Al sinds 1980 opereren we in de branche van automatische deuren. Daardoor hebben we alle ontwikkelingen op dit gebied meegemaakt. Bij MeerDeur blijft het gehele bedrijfsproces in één hand. We hebben dus meer know-how in huis als het om automatische deuren gaat. Met alle voordelen van dien: meer mogelijkheden om in te spelen op andere omstandigheden, optimale controle over de kwaliteit en sterk doorgevoerde efficiency in de eigenlijke productie en de montage.

Flexibiliteit verzekerd
Met een afdeling engineering in huis zijn we in staat snel en flexibel in te spelen op uiteenlopende wensen en situaties. De bestaande systemen die MeerDeur levert, kunnen 'custom made' geschikt worden gemaakt voor verschillende situaties. Bovendien zijn veel innovaties die typerend zijn voor de automatische deuren van MeerDeur door de eigen engineers ontwikkeld. Door zelf de fabricage te verzorgen, ligt het kwaliteitsniveau van MeerDeur hoger dan elders. 

 

Hierdoor kunnen kunnen we ook recht doen aan een milieuverantwoord productieproces. Die combinatie van alle disciplines onder één dak vergroot ook de slagvaardigheid die we als Westlands bedrijf toch al te bieden hebben. Ook bij extreem korte levertijden zijn we u graag van dienst, met behoud van optimale dienstverlening en maximale kwaliteit.


In tal van branches
Deuren van MeerDeur vinden hun weg naar uiteenlopende afnemers in binnen- en buitenland en in verschillende sectoren. Van retail tot en met industrie, van zorg tot woongebouwen, van kantoren tot particulieren. Uiteenlopende afnemers, die één ding gemeen hebben: de wens om te investeren in een (automatische) deur met de beste verhouding tussen prijs en prestatie.