Contact Offerte aanvragen

De ideale oplossing voor draaideuren

In veel gevallen is het efficiënt als uw medewerkers, toeleveranciers en klanten automatisch een ruimte kunnen betreden. Met een automatische draaideur kunnen zij moeiteloos van de ene naar de andere ruimte. De Gatemaster® GMD is de betrouwbare automatische aandrijving van MeerDeur voor enkele en dubbele draaideuren. 

 

Een veilige automatische draaideur

Natuurlijk zijn de veiligheidsvoorzieningen van het allerhoogste niveau. Door de integratie van een omkeerautomaat kunnen obstakels tijdig worden gesignaleerd. Ziet de microprocessor dat de draaideur niet kan sluiten, dan keert de aandrijving om. 

 

Spanningsuitval

Ook bij spanningsuitval kunnen uw medewerkers en klanten probleemloos in- en uitlopen. In dat geval kunt u eenvoudig overschakelen op handmatige bediening van de draaideur. De Gatemaster® GMD functioneert dan als normale deurdranger.

 

Een draaideur met veel toepassingsmogelijkheden

De Gatemaster® GMD kent brede toepassingsmogelijkheden. U kunt de aandrijving monteren op de draaideur zelf (enkel of dubbel) of op het kozijn. Standaard is de Gatemaster® GMD uitgevoerd met drie standen: automatisch, handbediening en nachtsluiting. Wilt u nog meer mogelijkheden? Vraag MeerDeur ernaar.

 

U heeft standaard een jaar garantie. En door een servicecontract af te sluiten, blijft de veiligheid en betrouwbaarheid van uw automatische draaideur ook op langere termijn gewaarborgd. 


Meer informatie aanvragen » Technische specificaties Gatemaster GM9 »


Handmatige draaideur
Handmatige draaideur
Handmatige draaideur
Picture 1/3  Handmatige draaideur