Contact Offerte aanvragen

Een ongehinderde toegang is gegarandeerd

De deur is nooit meer een barrière voor uw medewerkers, uw toeleveranciers of uw klanten. Want met de Gatemaster® Excel kunnen zij moeiteloos van de ene naar de andere ruimte. Zeker als in uw bedrijf veel gebruik wordt gemaakt van intern transport – bijvoorbeeld met heftrucks – is een automatische deur een uitkomst.

 

Makkelijk te bedienen

U bepaalt zelf de instelling van de aandrijving: tot hoe ver moet de deur openen? En hoe lang? Deze en andere opties kunt u eenvoudig instellen op het gebruiksvriendelijke bedieningspaneel.

 

Veiligheid voorop

Bij MeerDeur staat zekerheid voorop. Dankzij de automatische omkeerinrichting keert de deur weer terug naar de open positie wanneer deze een obstakel tegenkomt, vervolgens stuurt de microprocessor de deur voorzichtig naar de positie waar deze het obstakel heeft gedetecteerd. De volgende sluitcyclus opereert de Gatemaster® Excel op halve snelheid, om nogmaals te kunnen controleren of de veiligheid is gewaarborgd. MeerDeur levert uw automatische deur desgewenst met nog meer veiligheidsopties.

 

Ook in Heavy Duty uitvoering

De Gatemaster® Excel staat bekend om de hoge mate van bedrijfszekerheid. Met het oog op industriële toepassingen is de deur er ook in Heavy Duty uitvoering. Deze is speciaal ontwikkeld voor het automatiseren van zwaardere schuifdeuren, zoals koelschuifdeuren en zware brandwerende deuren. De besturing is aangesloten op een 230 V-stopcontact. Ook aansluiting op een brandmeldcontact is mogelijk, zodat de deur bij brandalarm automatisch opent of sluit. Bij spanningsuitval blijft de deur – al naar gelang de doorgangsfrequentie – nog enige tijd functioneren. Standaard krijgt u een jaar garantie. En door een servicecontract af te sluiten, blijft de veiligheid en betrouwbaarheid van uw automatische deuren ook op langere termijn gewaarborgd. 


Meer informatie aanvragen » Technische specificaties Gatemaster Heavy Duty »


Automatische schuifdeur
Automatische schuifdeur Gatemaster® Excel van vuurvast staal
Automatische schuifdeur Gatemaster® Excel van vuurvast staal
Automatische schuifdeur Gatemaster® Excel van vuurvast staal
Automatische schuifdeur
Picture 1/5  Automatische schuifdeur