Contact Offerte aanvragen

Een onderhoudsbedrijf met meer waarde

Veel (automatische) deuren zijn elke dag maximaal in bedrijf. En ook een kwalitatief hoogwaardige deur als die van MeerDeur vraagt regelmatig aandacht. Bij MeerDeur kunt u ook terugvallen op adequate serviceverlening als uw deur onderhoud nodig heeft. Of in de incidentele gevallen dat er een storing is. 

 

Met het oog op maximale bedrijfszekerheid adviseert MeerDeur u een servicecontract af te sluiten. Zo wordt de bedrijfszekerheid van uw automatische deur voor langere tijd gegarandeerd. Stilstand van uw productieproces of hinder voor medewerkers en bezoekers wordt dan tot een minimum beperkt. Al naar gelang uw type deur en de mate van gebruik stelt MeerDeur voor u een onderhoudscontract op dat past bij uw situatie.

24/7 storingsdienst
En is er een keer onverhoopt een storing? MeerDeur beschikt over een eigen storingsdienst. En omdat veel automatische deuren zeven dagen per week, 24 uur lang moeten functioneren, is ook de storingsdienst elke minuut van de dag en de nacht bereikbaar: tel. 0174 280 777. Buiten kantooruren wordt u automatisch met de storingsdienst doorverbonden.