Contact Offerte aanvragen

De ideale oplossing voor draaideuren

Geen betere uitnodiging voor uw personeel dan een deur die automatisch open zwaait. De Gatemaster® GMD is de betrouwbare automatische aandrijving van MeerDeur voor enkele en dubbele draaideuren.

 

Veiligheid voorop

Natuurlijk zijn de veiligheidsvoorzieningen van het allerhoogste niveau. Door de integratie van een omkeerautomaat kunnen obstakels tijdig worden gesignaleerd. Ziet de microprocessor dat de draaideur niet kan sluiten, dan keert de aandrijving om. Ook bij spanning uitval kunnen uw klanten probleemloos in- en uitlopen. In dat geval kunt u eenvoudig overschakelen op handmatige bediening van de draaideur. De Gatemaster® GMD functioneert dan als normale deurdranger.

 

Een draaideur met brede toepassingsmogelijkheden

De Gatemaster® GMD kent brede toepassingsmogelijkheden. U kunt de aandrijving monteren op de deur zelf (enkel of dubbel) of op het kozijn. Standaard is de Gatemaster® GMD uitgevoerd met drie standen: automatisch, handbediening en nachtsluiting. Wilt u nog meer mogelijkheden? Vraag MeerDeur ernaar. U heeft standaard een jaar garantie. En door een servicecontract af te sluiten, blijft de veiligheid en betrouwbaarheid van uw automatische draaideuren ook op langere termijn gewaarborgd. 


Meer informatie aanvragen » Technische specificaties Gatemaster GM9 »


Detail handmatige draaideur
Picture 1/1  Detail handmatige draaideur