Contact Offerte aanvragen

De entree als automatisch visitekaartje: automatische schuifdeuren

De deur is nooit meer  barrière voor uw medewerkers, uw toeleveranciers of uw klanten. Want met de Gatemaster® Excel heet u hen automatisch van harte welkom. De aandrijving op de deur maakt uw winkel toegankelijk voor elke medewerker en bezoeker. En zeker in het geval van intern transport is een automatische deur een uitkomst. Ook uit esthetisch opzicht vergroot u met een fraaie automatische deur de allure van elk gebouw.

 

Eenvoudig te bedienen

U bepaalt zelf de instelling van de aandrijving: tot hoe ver moet de deur openen? En hoe lang? Deze en andere opties kunt  u eenvoudig instellen op het gebruiksvriendelijke bedieningspaneel van de automatische deur.

 

Veiligheid voorop

Bij MeerDeur staat zekerheid voorop. Dankzij de automatische omkeerinrichting keert de deur weer terug naar de open positie wanneer deze een obstakel detecteert,  vervolgens stuurt de microprocessor de deur voorzichtig naar de positie waar deze het obstakel heeft gedetecteerd. De volgende sluitcyclus opereert de Gatemaster® Excel op halve snelheid, om nogmaals te kunnen controleren of de veiligheid is gewaarborgd. MeerDeur levert uw automatische deur desgewenst met nog meer veiligheidsopties. 

 

Bedrijfszeker

De Gatemaster® Excel staat bekend om de hoge mate van bedrijfszekerheid. Standaard krijgt u een jaar garantie. En door een servicecontract af te sluiten, blijft de betrouwbaarheid van uw automatische deur ook op langere termijn gewaarborgd.


Meer informatie aanvragen » Technische specificaties Gatemaster Excel »


Automatische schuifdeuren met Gatemaster® Excel aandrijving
Automatische schuifdeuren met Gatemaster® Excel aandrijving
Detail automatische schuifdeur Gatemaster® Excel
Automatische schuifdeuren Gatemaster® Excel
Automatische schuifdeur Gatemaster® Excel
Automatische schuifdeur in een tourniquetdeur
Automatische schuifdeur
Picture 1/7  Automatische schuifdeuren met Gatemaster® Excel aandrijving