Contact Offerte aanvragen

De ideale oplossing voor draaiende deuren: draaideuren

 

Geen betere uitnodiging voor uw klanten dan een deur die automatisch open zwaait. De Gatemaster® GMD is de betrouwbare automatische aandrijving van MeerDeur voor enkele en dubbele deuren. Elke bezoeker kan probleemloos uw winkel betreden door uw automatische draaideur, ook klanten met kinderwagens, rolstoelen, scootmobiels en rollators.

 

Bedieningsgemak en veiligheid

U bepaalt zelf de instellingen van uw automatische draaideur: bijvoorbeeld hoe lang deze geopend blijft. Natuurlijk zijn de veiligheidsvoorzieningen van het allerhoogste niveau: door de integratie van een omkeerautomaat kunnen obstakels tijdig worden gesignaleerd. Ziet de microprocessor dat de deur niet kan sluiten, dan keert de aandrijving om. 

 

Ook bij spanningsuitval kunnen uw klanten probleemloos in- en uitlopen. In dat geval kunt u eenvoudig overschakelen op het optionele accupakket of op handmatige bediening van de draaideur. De Gatemaster® GMD functioneert dan als normale deurdranger.

 

Voor veel deuren geschikt

De Gatemaster® GMD kent brede toepassingsmogelijkheden. U kunt de aandrijving monteren op de draaideur zelf (enkel of dubbel) of op het kozijn. Standaard is de Gatemaster® GMD uitgevoerd met drie standen: automatisch, handbediening en nachtsluiting. Wilt u nog meer mogelijkheden? Vraag MeerDeur ernaar.

 

U heeft standaard een jaar garantie En door een servicecontract af te sluiten, blijft de veiligheid en betrouwbaarheid van uw draaideur ook op langere termijn gewaarborgd.


Meer informatie aanvragen » Technische specificaties Gatemaster GM9 »


Detail handmatige draaideur
Picture 1/1  Detail handmatige draaideur