Contact Offerte aanvragen

Heet uw klanten automatisch welkom!

De deur is nooit meer een barrière voor uw klanten. Want met de Gatemaster® Excel heet u hen automatisch van harte welkom. De aandrijving op de deur maakt uw winkel toegankelijk voor elke klant. Zeker voor klanten met een winkelwagen, een kinderwagen, een rolstoel of een scootmobiel is een automatische deur een uitkomst.

 

Makkelijk te bedienen

U bepaalt zelf de instelling van de aandrijving: tot hoe ver moet de deur openen? En hoe lang? Deze en andere opties kunt u eenvoudig instellen op het gebruiksvriendelijke bedieningspaneel van de automatische deur.

 

Veilig en bedrijfszeker

Bij MeerDeur staat zekerheid voorop. Dankzij de automatische omkeerinrichting keert de deur weer terug naar de open positie als deze een obstakel tegenkomt, vervolgens stuurt de microprocessor de deur voorzichtig naar de positie waar deze het obstakel heeft gedetecteerd. De volgende sluitcyclus opereert de Gatemaster® Excel op halve snelheid, om nogmaals te kunnen controleren of de veiligheid is gewaarborgd. MeerDeur levert uw automatische deur desgewenst met nog meer veiligheidsopties.

 

De Gatemaster® Excel staat bekend om de hoge mate van bedrijfszekerheid. Standaard krijgt u een jaar garantie. En door een servicecontract af te sluiten, blijft de veiligheid en betrouwbaarheid van uw automatische deuren ook op langere termijn gewaarborgd.


Meer informatie aanvragen » Technische specificaties Gatemaster Excel »


Automatische schuifdeur Gatemaster® Excel
Detail radar met stilstand bewaking (OA-Axis)
Automatische schuifdeur Gatemaster® Excel
Automatische schuifdeur met Gatemaster® Excel aandrijving
Automatische schuifdeur Gatemaster® Excel
Automatische schuifdeur Gatemaster® Excel
Automatische schuifdeur Gatemaster®
Automatic sliding door with Gatemaster® Excel
Automatische schuifdeuren Gatemaster®
Automatische schuifdeur Gatemaster® Excel
Picture 1/10  Automatische schuifdeur Gatemaster® Excel