Contact Offerte aanvragen

Speeddoor snelroldeuren: snelheid in openen en sluiten

Zoekt u maximale functionaliteit? De Speeddoor snelroldeur is de ideale afdichting tussen twee afdelingen die fysiek zoveel mogelijk gescheiden moeten blijven. Bijvoorbeeld de winkelruimte en uw magazijn. 

 

Het Speeddoor snelroldeur systeem

Het Speeddoor snelroldeur systeem bestaat uit een deurplaat. Deze deurplaat is voorzien van horizontale stroken van kunststofdoek, die is versterkt met polyester. Snel openen en sluiten is verzekerd met de elektrische aandrijving. De zijkant van de Speeddoor bestaat uit aluminium profielen. De onderzijde van de deur is voorzien van een rubberen stootlijst. Het systeem is vriendelijk in onderhoud. En een kleine aanrijding hoeft geen probleem te zijn dankzij het optionele anticrash systeem. Stroomuitval? De optie van handbediening verzekert de toegankelijkheid onder alle omstandigheden.

 

Voor meer informatie over de Speeddoor snelroldeuren of het aanvragen van een offerte verwijzen we u graag naar onze invulformulieren op deze website. U kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen. 


Meer informatie aanvragen » Technische specificaties Speeddoor »


Speeddoor snelroldeur
Picture 1/1  Speeddoor snelroldeur