Contact Offerte aanvragen

De ideale oplossing voor draaideuren

Geen betere uitnodiging voor uw bewoners dan een deur die automatisch open zwaait. De Gatemaster® GMD is de betrouwbare automatische aandrijving van MeerDeur voor enkele en dubbele draaideuren. Elke bezoeker kan probleemloos uw winkel betreden, ook klanten met kinderwagens, rolstoelen, scootmobiels en rollators. U bepaalt zelf hoe lang de draaideur geopend blijft.

 

De beste veiligheidsvoorzieningen voor uw draaideur

Natuurlijk zijn de veiligheidsvoorzieningen van het allerhoogste niveau. Door de integratie van een omkeerautomaat kunnen obstakels tijdig worden gesignaleerd. Ziet de microprocessor dat de draaideur niet kan sluiten, dan keer de aandrijving om. Ook bij spanningsuitval kunnen bewoners en bezoekers probleemloos in- en uitlopen. In dat geval kunt u eenvoudig overschakelen op de handmatige bediening van de deur. De Gatemaster® GMD functioneert dan als normale deurdranger.

 

Een keur aan mogelijkheden

De Gatemaster® GMD kent brede toepassingsmogelijkheden. U kunt de aandrijving monteren op de draaideur zelf (enkel of dubbel) of op het kozijn. Standaard is de Gatemaster® GMD uitgevoerd met drie standen: automatisch, handbediening en nachtsluiting. Wilt u nog meer mogelijkheden? Vraag MeerDeur ernaar. U heeft standaard een jaar garantie. En door een servicecontract af te sluiten, blijft de veiligheid en betrouwbaarheid van uw automatische draaideuren ook op langere termijn gewaarborgd. 


Meer informatie aanvragen » Technische specificaties Gatemaster GM9 »


Handmatige draaideuren
Automatische draaideur
Woongebouw met draaideuren van MeerDeur
Detail aandrijving automatische draaideur MeerDeur
Picture 1/4  Handmatige draaideuren