Contact Offerte aanvragen

Een attente binnenkomer voor bewoners: automatische deuren

De deur is nooit meer een barrière voor bewoners. Want met de Gatemaster® Excel heet u hen automatisch van harte welkom. De aandrijving op de deur maakt uw woongebouw toegankelijk voor elke bewoner. En zeker voor bewoners met een kinderwagen, een rolstoel of een scootmobiel is een automatische deur een uitkomst. Ook in esthetisch opzicht vergroot u met een fraaie automatische schuifdeur de allure van elk gebouw.

 

Eenvoudig te bedienen

U bepaalt zelf de instelling van de aandrijving: tot hoe ver moet de deur openen? En hoe lang? Deze en andere opties kunt u eenvoudig instellen op het gebruiksvriendelijke bedieningspaneel van de automatische deur.

 

Veiligheid voorop

Bij MeerDeur staat zekerheid voorop. Dankzij de automatische omkeerinrichting keert de deur weer terug naar de open positie wanneer deze een obstakel tegenkomt, vervolgens stuurt de microprocessor de deur voorzichtig naar de positie waar deze het obstakel heeft gedetecteerd. De volgende sluitcyclus opereert de Gatemaster® Excel op halve snelheid, om nogmaals te kunnen controleren of de veiligheid is gewaarborgd. MeerDeur levert uw automatische deur desgewenst met nog meer veiligheidsopties.

 

Bedrijfszeker

De Gatemaster® Excel staat bekend om de hoge mate van bedrijfszekerheid. Standaard krijgt u een jaar garantie. En door een servicecontract af te sluiten, blijft de veiligheid en betrouwbaarheid van uw automatische deuren ook op langere termijn gewaarborgd. 


Meer informatie aanvragen » Technische specificaties Gatemaster Excel »


Automatische schuifdeuren
Automatische schuifdeuren
Automatische deur met Gatemaster® Excel
Automatische deur met Gatemaster® Excel
Picture 1/4  Automatische schuifdeuren