Contact Offerte aanvragen

De ideale oplossing voor draaideuren

Geen betere uitnodiging voor uw cliënten en personeel dan een deur die automatisch open zwaait.  De Gatemaster® GMD is de betrouwbare automatische aandrijving van MeerDeur voor enkele en dubbele draaideuren.

 

Bedieningsgemak en veiligheid

De automatische draaideuren van MeerDeur zijn gemakkelijk te bedienen, zo bepaalt u bijvoorbeeld zelf hoe lang de deur geopend blijft. Natuurlijk zijn de veiligheidsvoorzieningen van het allerhoogste niveau. Door de integratie van een omkeerautomaat kunnen obstakels tijdig worden gesignaleerd. Ziet de microprocessor dat de draaideur niet kan sluiten, dan keert de aandrijving om. 

Bij spanningsuitval kunnen uw klanten probleemloos in- en uitlopen. In dat geval kunt u eenvoudig overschakelen op handmatige bediening van de draaideur. De Gatemaster® GMD functioneert dan als normale deurdranger.

 

Een draaideur met vele mogelijkheden

De Gatemaster® GMD kent brede toepassingsmogelijkheden. U kunt de aandrijving monteren op de draaideur zelf (enkel of dubbel) of op het kozijn. Standaard is de Gatemaster® GMD uitgevoerd met drie standen: automatisch, handbediening en nachtsluiting. Wilt u nog meer mogelijkheden? Vraag MeerDeur ernaar. U heeft standaard een jaar garantie. En door een servicecontract af te sluiten, blijft de veiligheid en betrouwbaarheid van uw automatische draaideur ook op langere termijn gewaarborgd. 


Meer informatie aanvragen » Technische specificaties Gatemaster GM9 »


Detail van een handmatige draaideur
Picture 1/1  Detail van een handmatige draaideur