Contact Offerte aanvragen

De zorg begint al bij de entree: automatische schuifdeuren

De deur is nooit meer barrière voor uw medewerkers, uw patiënten of uw bezoekers. Want met de Gatemaster® Excel heet u hen automatisch van harte welkom. De aandrijving op de deur maakt uw zorginstelling toegankelijk voor elke medewerker, patiënt en bezoeker.

 

Eenvoudig te bedienen

U bepaalt zelf de instellingen van de automatische deur: tot hoe ver moet de deur openen? En hoe lang? Deze en andere opties kunt u eenvoudig instellen op het gebruiksvriendelijke bedieningspaneel.

 

Veiligheid voorop

Bij MeerDeur staat zekerheid voorop. Dankzij de automatische omkeerinrichting keert de deur weer terug naar de open positie wanneer deze een obstakel tegenkomt, vervolgens stuurt de microprocessor de deur voorzichtig naar de positie waar deze het obstakel heeft gedetecteerd. De volgende sluitcyclus opereert de Gatemaster® Excel op halve snelheid, om nogmaals te kunnen controleren of de veiligheid is gewaarborgd. MeerDeur levert uw automatische deur desgewenst met nog meer veiligheidsopties.

 

Bedrijfszeker

De Gatemaster® Excel staat bekend om de hoge mate van bedrijfszekerheid. Standaard krijgt u een jaar garantie. En door een servicecontract af te sluiten, blijft de veiligheid en betrouwbaarheid van uw automatische deuren ook op langere termijn gewaarborgd. 


Meer informatie aanvragen » Technische specificaties Gatemaster Excel »


Detail van een aluminium schuifdeur met een Gatemaster® Excel aandrijving
Automatische brandwerende deuren
Aluminium schuifdeur met een Gatemaster® Excel aandrijving
Aluminium schuifdeur met een Gatemaster® Excel aandrijving
Aluminium schuifdeur met een Gatemaster® Excel aandrijving
Schuifdeur met een Gatemaster® Excel aandrijving
Picture 1/6  Detail van een aluminium schuifdeur met een Gatemaster® Excel aandrijving